TRT Akademi ve ÇOMÜ İletişim Fakültesi Ortaklığında Eğitim Çalıştayı Düzenlenecek

16-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenecek çalıştayda kamera, kurgu, ışık, spikerlik gibi medya sektörünün çeşitli alanlarına ilişkin bilgiler verilerek uygulamalar gerçekleştirilecek.

16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 13.00’da Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek çalıştayın açılışına tüm personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir.

Çalıştayın Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek ilk günkü programı aşağıdadır.

Çalıştayın ikinci ve üçüncü gününde ise kamera, kurgu, ışık, spikerlik gibi medya sektörünün çeşitli alanlarına ilişkin eğitimler verilerek uygulamalar gerçekleştirilecektir.

TRT AKADEMİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ÇOMÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ EĞİTİM ÇALIŞTAYI

16 – 18 Mayıs 2022

1. Gün Programı

(16 Mayıs 2022 Pazartesi)