Staj Duyurusu

9 Haziran 2023

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü

• 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılından itibaren staj kaldırılmıştır
  • 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılından önce kayıtlanmış olanlar için ise staj isteğe bağlı olarak yapılabilmektedir.

Gazetecilik Bölümü

• 2018-2019 Eğitim Öğretim dönemi itibariyle staj tamamen kaldırılmıştır. İsteğe bağlı olarak da yapılamamaktadır.
  • 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi ve öncesi öğrencilerimizin mezuniyeti için 40 gün zorunlu staj şartı bulunmaktadır.

STAJ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

• Staj Başvuru Formu
  • İş Güvenliği Sertifikası
  • E Devlet Üzerinden Alınan Provizyon Belgesi (Müstehaklık Sorgulama)
  • 1 adet fotoğraf
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

ÖNEMLİ NOTLAR

• 9 Haziran 2023 tarihinden sonra gelen başvurular işleme alınmayacaktır.
  • Staj başvuru formunda staj yapılacak gün sayısı, haftalık çalışılacak gün sayısı, staj başlangıç tarihi, staj bitiş tarihi, toplam staj gün sayısı doldurulmalı; staj yapılacak kurumun kaşesi ve ıslak imzası mutlaka bulunmalıdır. Staj başvuru formundaki tüm kısımlar mavi tükenmez kalem ile doldurulmalıdır.
  • Staj başvuru formunu ilgili öğrenci, danışman ve bölüm staj komisyonu başkanı imzaladıktan sonra Fakülteye teslim edilmelidir.

STAJ BAŞVURU FORMU AŞAĞIDADIR.

Staj Başvuru Formu.doc