Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü Bitirme Ödevi Hakkında

.

Bitirme Ödevi dersi alan öğrencilerin dikkatine;

Bitirme ödevi hazırlayacak öğrenciler, danışman tercihinde bulunmayacaktır. Danışmanlıklar öğrenci numarası dizilimi ve danışman soyadına göre eşit olarak dağıtılacaktır.

Öğrenciler, kendine atanan öğretim elemanının danışmanlığında kurmaca film, belgesel veya kuramsal tez kategorilerinin herhangi birisinde çalışma yürütebilecektir.

Kuramsal tez yazacak öğrenciler herhangi bir konu tercihinde bulunmayacak, tez konusu ve tez başlığı danışmanlar tarafından belirlenip öğrencilere bildirilecektir.

Kurmaca film hazırlayacak öğrenciler; çekmeyi planladıkları kurmaca filmle ilgili üç farklı synopsis, belgesel film hazırlayacak öğrenciler; çekmeyi planladıkları belgesel filmle ilgili üç konu önerisini danışmanlarına ileteceklerdir. Danışmanlar tarafından kabul edilen konu önerisi öğrencilere bildirilecektir.

Konu önerileri en geç 16 Ekim 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar danışmanlara iletilmelidir.