Radyo - Sinema TV. Bölümü Son Sınıf Bitirme Ödevi ile ilgili duyuru

Radyo - Sinema TV. Bölümü Son Sınıf Bitirme Ödevi ile ilgili duyuru. Jüri ön elemesinden geçen ödevler 14-15 Haziran 2020 tarihinde Teams üzerinden yapılacak canlı toplantıda hazır bulunulması.

Radyo - Sinema TV. Bölümü Son Sınıf Bitirme Ödevi ile ilgili duyuru.

Bitirme ödevi vize ve final teslim tarihlerini öğrencilerimiz danışmanlarıyla en son 8 Haziran 2020 olacak şekilde planlayacaklardır. Ödev teslim sonrasında Jüri ön elemesinden geçen ödevler tüm jüri üyelerinin hazır bulunacağı 14-15 Haziran 2020 tarihinde Teams üzerinden yapılacak canlı toplantıda hazır bulunmaları beklenmektedir. Jüri toplantısına katılım sağlayacak öğrenciler, danışman soyadı sıralamasına göre (Gökhan Akça, Cem Baykal, Çağlar Doğru, Fulden Düzakın Yazıcıoğlu, Tuğba Elmacı ve Hülya Önal) ilan edilecek öğrenci listesi sırasına göre gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinize