MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Mezuniyet Törenine katılacak öğrencilerimizin ilişik kesme süreçleri 27.06.2024 tarihinde 13:00-17:00 saatleri arasında yapılacaktır. İlişik kesme işlemlerini tamamlamayan öğrencilerimizin diplomaları statta verilemeyecektir. 01.06.2024 tarihinden sonra Öğrenci İşleri Biriminden teslim alabilirler. *Diplomasını kendisi gelemeyip bir başka kişi ile aldıracak öğrencilerin, belgeyi alacak kişiye Noterden vekâlet vermesi gerekmektedir. Vekâletname olmadan kişiye ait belgeler başka bir kişiye kesinlikle verilmeyecektir.

İLİŞİK KESME İÇİN GEREKLİ BELGELER:

• TC Kimlik Kartı ibraz edilmesi, (Kütüphane kullanım süresi aşım bedelinin ödenmiş olması)
  • Öğrenci Kimlik Kartı teslim edilmesi,(Kimlik kartı kayıp olan öğrencilerimizin yerel veya ulusal bir gazeteye kaybettiklerine dair ilan vermeleri ve ilan edilen gazeteyi öğrenci işleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.)
  • Üniversitemiz mezun bilgi sistemine ( https://mis.comu.edu.tr/ ) ön kayıt/kayıt olduklarına dair belgenin teslim edilmesi, (mezun kimlik kartı veya ekran görüntüsü)
  • Uluslararası öğrencilerin “Türkiye Mezunları Mezuniyet Bilgi Formu”nu eksiksiz mavi tükenmez kalemle doldurarak öğrenci işleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

ÖĞRENCİ CÜBBE VE DİPLOMA  KABI ALIMI İÇİN GEREKLİ BİLGİLER

Aşağıda yer alan  hesaba yapılacak ödemeden sonra Öğrenci Cübbe teminleri dekont karşılığında veya kartla ÖSEM binası giriş katında yapılmaktadır.

NOT : İBAN Numarasına havale yapan öğrencilerimiz dekontunu yanlarında getirmeleri önemle rica olunur.

Öğrenci Cübbe

IBAN                    : TR 9500 0100 2294 5430 7455 5012

Hesap Adı           : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi İktisadi İşletmesi

Fiyat                      : 600 TL (iade kabul edilmemektedir.)

Açıklama             : İsim-Soyisim, Öğrenci Numarası, Beden (S, M, L, XL) Cübbe Alımı

Aşağıda yer alan  hesaba yapılacak ödemeden sonra Öğrenci Diploma Kabı teminleri dekont karşılığında Matbaa Birimi’nden yapılmaktadır (Merkez Kütüphane altı).

Diploma Kabı

IBAN                    : TR09 0001 0022 9412 1577 4850 62

Hesap Adı           : Matbaa Döner Sermaye İşletmesi

Fiyat                      : 250 TL

Açıklama             : İsim-Soyisim, Öğrenci Numarası, Diploma Kabı

KÜTÜPHANE KULLANIM SÜRESİ AŞIM BEDELLERİNİN ÖDENMESİ HAKKINDA

Ödünç alınan yayınların zamanında iade edilmemesi nedeniyle oluşan kullanım süresi aşım bedellerinin -ödünç alınan yayınların iadesi sonrası- aşağıda bilgileri yer alan hesaba yatırılarak, dekontun ödünç iade bankosuna ibraz edilmesi gerekmektedir.

(Ödenmesi gereken kitap kullanım süresi aşım bedeli 5 TL ve altında olan kullanıcılarımızın ödeme yapmadan kütüphane ile iletişime geçmesi gerekmektedir.)

Ziraat Bankası 18 Mart Üniversitesi Şubesi

Hesap No: 2294-17000-5028

IBAN: TR71 0001 0022 9400 0170 0050 28

Açıklama: Ad-Soyad, T.C. Kimlik No, "Kitap Gecikme Bedeli Ödemesi"