21-22 Yaz Dönemi Staj İşlemleri

.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı yaz tatili süresinde staj yapmak isteyen Fakültemiz öğrencileri için staj takvimi aşağıda açıklanmıştır.

2022 YAZ TATİLİ STAJ DÖNEMİ: 27 HAZİRAN 2022 – 2 EYLÜL 2022

STAJ BAŞVURU FORMUNUN TESLİM EDİLMESİ İÇİN SON TARİH:17 HAZİRAN 2022

(17 HAZİRAN 2021 tarihinden sonra yapılan veya eksik & hatalı başvurular işleme alınmayacaktır.)

1- Staj Başvurusu için gerekli belgeler;

-Staj Başvuru Formu

-Provizyon Belgesi (E-Devlet veya SGK’dan alınan)

-İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası

-Vesikalık Fotoğraf (1 Adet)

2- Fakültemiz web sayfasından temin edilecek olan “Staj Başvuru Formu”nun eksiksiz ve mavi tükenmez kalem ile doldurulması,

3- Staj başvuru formu ve “gerekli belgelerin” staja başlamadan en geç 10 gün önce imzaların tamamlanarak 17 Haziran 2022 tarihine kadar Dekanlık Muhasebe Birimine bizzat teslim edilmesi,

4- Staj başvurunuz onaylandıktan sonra yine Fakültemiz web sayfasından “Staj Dosyasını” temin edip, nasıl doldurulması gerektiği konusunda danışman hocanız ile görüşmeniz gerekmektedir.

İlanen duyurulur.

Staj Başvuru Formu.doc