2022-2023 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tek Ders Sınavları

Fakültemiz 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için tek ders sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde yüz yüze şeklinde yapılacaktır.

Başvuru Tarihi             : 13-17 Şubat 2023

Sınav Tarihi                 : 21-22 Şubat 2023

Başvuru Dilekçesi’nin belirtilen başvuru tarihine kadar şahsen Bölüm Sekreterliklerine teslim edilmesi gerekmektedir.(*Başvurularda evrakın eksik hatalı geç başvuru olması durumunda sorumluluk öğrenciye aittir.)

Tek Ders sınavlarına girebilmek için aşağıdaki koşulların tamamının sağlanması gereklidir:

• Tek ders sınavları; diğer derslerden başarılı oldukları halde sadece bir dersten başarısız olmaları nedeniyle mezun olamayan öğrencilere bir yarıyılda sadece bir defa olmak üzere, dönem sonunda yapılan sınavdır.
  • Bu sınava öğrencilerin girebilmeleri için sınavın yapılacağı dönemde kayıt yenilemeleri ve ilgili dersin ödev, devam gibi gerekliliklerini yerine getirmiş olmaları gerekir.