2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavları

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınav Tarihi

Son Başvuru Tarihi   : 05 Temmuz 2022

Sınav Tarihi                : 07 Temmuz 2022

Başvuru Dilekçesi’nin belirtilen başvuru tarihine kadar şahsen veya posta ile Bölüm Sekreterliklerine teslim edilmesi gerekmektedir.(*Posta ile başvurularda evrakın ulaşmaması veya eksik hatalı geç başvuru olması durumunda sorumluluk öğrenciye aittir.)

Posta Adresi: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı Terzioğlu Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi Binası Kapı No:325

Tek Ders sınavlarına girebilmek için aşağıdaki koşulların tamamının sağlanması gereklidir:

• Tek ders sınavları; diğer derslerden başarılı oldukları halde sadece bir dersten başarısız olmaları nedeniyle mezun olamayan öğrencilere bir yarıyılda sadece bir defa olmak üzere,     dönem sonunda yapılan sınavdır.

• Bu sınava öğrencilerin girebilmeleri için sınavın yapılacağı dönemde kayıt yenilemeleri ve ilgili dersin ödev, devam gibi gerekliliklerini yerine getirmiş olmaları gerekir.

Ekler

Tek Ders Sınavı Dilekçesi (1).doc