2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavları Hakkında

Fakültemiz 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için tek ders sınavları Üniversitemiz Senatosunun 18.02.2021 tarih ve 04 sayılı toplantısında alınan 1/3 nolu kararına istinaden aşağıda belirtilen tarihlerde uzaktan dijital olarak ödev, proje, online sınav vb. şeklinde yapılacaktır.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınav Tarihi

Son Başvuru Tarihi   : 13 Temmuz 2021

Sınav Tarihi                : 26-27 Temmuz 2021

Başvuru Dilekçesi’nin mavi tükenmez kalemle doldurulması ve belirtilen son başvuru tarihine kadar şahsen veya posta ile Bölüm Sekreterliklerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Posta Adresi: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı Terzioğlu Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi Binası Kapı No:325

Gazetecilik Bölümü Dahiili: 17092

Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü Dahili:17093

Tek Ders sınavlarına girebilmek için aşağıdaki koşulların tamamının sağlanması gereklidir:

• Ders planındaki alması gereken tüm dersleri almış devamsızlıktan kalmamış ve mezun olabilmesi için en fazla başarısız bir dersi kalan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler.

• Tek ders sınavına girmek isteyen öğrencilerin ilgili dönem katkı payını (harç ücretini) yatırmış ve ders kayıtlarını yapmış olmaları (farklı bir dönemden dersi olsa dahi boş ders kaydı yapmış olmaları) gerekmektedir.

Tek Ders Başvuru Dilekçesi.docx