İletişim Fakültesine Romanya'dan Ziyaret

Erasmus değişim programı kapsamında Romanya'nın Siyasal Çalışmalar ve Kamu Yönetimi Üniversitesi, İletişim ve Halkla İlişkiler Fakültesi öğretim elemanları ÇOMÜ İletişim Fakültesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Dr. Alina Duduciuc ve Dr. Corina Daba – Buzoianu koordinatörlüğünde gerçekleşen ziyarette, önümüzdeki yıldan itibaren iki Fakülte arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişiminin gerçekleştirilmesi ile işbirliğinin güçlendirilmesi konuları ele alındı ve konuk öğretim elemanlarına İletişim Fakültesi'nin teknik imkânları hakkında bilgi verildi. Konuklar, İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan televizyon stüdyosu ve kurgu atölyesi ile Kampüs FM Stüdyoları'nın gelişmiş teknik imkânlarının kendilerini etkilediğini ifade etti.