Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İletişim Fakültesi

İletişim Fakültesi Kalite Güvence ve İyileştirme Ziyareti ve Akademik Yükseltme Belge Takdimi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi’ne, kalite süreçleri üzerine bilgilendirme ziyareti düzenlendi. Ziyaret, 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 15.00’te Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Üniversite Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Kan'ın katılımıyla İletişim Fakültesi Dekanlığı’nda gerçekleşti.

Toplantıda, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal ve bölüm başkanlarının da iştirakiyle, fakültenin kalite süreçleri ve akreditasyon çalışmaları üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı. Katılımcılar, fakültenin kalite standartlarını yükseltmek ve akademik mükemmeliyeti artırmak adına atılacak adımlar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyarette ayrıca akademik performans ödülü alan, görevde yükseltilme ve atama kriterlerini karşılayarak akademik yükseltme alan öğretim üyelerine akademik yükseltme belgeleri Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu tarafından takdim edildi. Ödül alan akademisyenler arasında Prof. Dr. Şakir Eşitti, Prof. Dr. Gökhan Gökgöz, Doç. Dr. Kemal Cem Baykal, Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Doç. Dr. Gülenay Pınarbaşı yer aldı.

Bu toplantı, ÇOMÜ İletişim Fakültesi'nin kalite yönetimi ve akademik süreçlerindeki başarısını pekiştirmek adına önemli bir adım olarak kaydedildi.