Fakültemiz Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı, İletişim Fakültesi ve Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü mezuniyeti, ÇOMÜ Necip Fazıl Kısakürek tiyatro salonunda gerçekleştirilen bir törenle yapıldı.

Tören İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN’ın konuşması ile devam etti. Ardından fakülte ve bölümde birinci olan Onur GÜLTÜRK’e Prof Dr. İsmail TARHAN ve Prof. Dr. Hülya ÖNAL, ikinci olan Tuğçe TAŞER’e Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah KELKİT ve Doç. Dr. Tuğba ELMACI, üçüncü olan İrem DAĞCI’ya ise Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Birol AKGÜL ve Dr. Öğr. Üyesi Kemal Cem BAYKAL plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Tören kapsamında, her yıl geleneksel olarak düzenlenen, mezun öğrencilerin bitirme projelerinin yer aldığı film gösterim seçkisi yapıldı.

Mezuniyet töreni, saat 16:00’da, Çanakkale 18 Mart stadyumunda, Rektör Prof. Dr. Sedat MURAT ve tüm bölümlerin katıldığı kep atma etkinliği ile son buldu.