Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İletişim Fakültesi

Fakültemiz 2017-2018 Dönemi Öğrenci Kayıtları Heyecanla ve Gururla Başladı

Fakültemizde Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü ve bu sene ilk kez öğrenci alacak olan Gazetecilik Bölümümüz öğrenci kayıtlarına heyecanla ve gururla başladı.

Fakültemizi ziyaret eden yeni öğrencilerimiz ve velilerimiz heyecanla ve sevinçle kayıt masalarımızda yer alırken, Fakültemiz öğretim elemanları ve personeli de aynı heyecanla onları karşılamaktadır. Bu dönemin ilk kaydını yaptıran Yaren Aleyna DEMİR öğrencimize bir kez daha hoş geldiniz demek istedik.

 Diğer taraftan Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü II. öğretim programına en yüksek puanla birinci sırada kayıt yaptıran öğrencimiz Abdulkadir ÖZENÇ, aynı zamanda Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nın da başarılı bir personeli. Personelini yalnız bırakmayan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Sayın İsmail KAŞDEMİR de kayıt için Fakültemizi ziyaret etti. Ev sahibi olarak Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Yücel ACER ve Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. İsmail TARHAN da başarılı öğrencimizin kaydına eşlik etti ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.