Doç. Dr. Hülya Önal 9. Gelecekle İletişim Çalıştayı'na Katıldı

İletişim Fakültesi Radyo-Sinema Tv. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hülya Önal RTÜK davetlisi olarak 3-8 Ekim Tarihleri arasında Türkçe konuşulan Köstence- Komrat coğrafyasında gerçekleştirilen 9. Gelecekle İletişim Çalıştayı’na katıldı.

Başta RTÜK olmak üzere çalıştayı organize eden ve destekleyen Türk İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB), Kostence Ovidus Üniversitesi, Komrat Devlet Üniversitesi, Bükreş ve Kişinev Büyükelçiliklerinin organizasyon ve desteğiyle gerçekleştirildi.

Çalıştaya, RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya ve RTÜK Üst Kurul yöneticileri de katılım gösterdi. 9. Gelecekle İletişim Çalıştayı katılımcıları, Dobruca- Bucak’ta Kostence, Hasanca, Mecidiye, Başpınar, Babadağ, Tulça, İsakça, Maçin, Galati, Kıpcak, Çadır-Lunga, Avdarma, Komrat, Bender’i ziyaret etti.