ÇOMÜ'lü İletişimciler Antalya'da Düzenlenen Kongreye Katıldı

Innovation and Global Issues in Social Sciences III “InGlobe” çatısı altında akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruşları tarafından oluşturulan bağımsız platform tarafından, farklı ülkelerden akademisyenler, bürokratlar ve öğrencilerin katılımı ile 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya’nın Kaş ilçesi, Patara Antik Kenti bölgesinde gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden (ÇOMÜ) Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans yapan öğrenciler de kongreye çalışmalarını göndererek Patara Antik Kenti'nde akademik çalışmalarını sunma olanağı buldular. ÇOMÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Birol Akgül ve öğrencileri Tuğba Kantarcı, Sinem Yaşa, Barış Hergül, Beste Turşucuoğlu, Ecem Ezgi Yıldız; Sanayi 4.0 gibi, gazetecilik ve tasarım alanlarında  güncel, yenilikçi bir yaklaşımla ürettikleri çalışmalarını sundular.