Sinema - TV Öğrencilerinden 15 Farklı Birimimize Tanıtım Filmi

Sinema - TV Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Doç. Dr. Hülya Önal'ın danışmanlığında gerçekleştirilen Reklam Filmi Uygulamaları dersi kapsamında Üniversitemizin 15 farklı biriminin tanıtım filmini hazırladı. İlgili birimler tarafından büyük beğeniyle karşılanan filmlerin birçoğu ÇOMÜ tanıtım günlerinde kurulan stantlarda gösterildi.

Öğrencilerimizin tanıtım filmini hazırladığı birimler arasında Çanakkale Meslek Yüksekokulu, Tıp Fakültesi ve Tıp Fakültesine bağlı Nedime Hanım Poliklinikleri, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesine bağlı Geleneksel Türk Sanatları, Tekstil ve Grafik Bölümleri, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Sürekli Eğitim Merkezi, Sağlık Yüksekokulu, Eğitim Fakültesine bağlı Resim İş, Japonca Öğretmenliği ve Müzik Eğitimi Bölümleri, İletişim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesine bağlı Kimya Bölümü bulunmaktadır.