RTÜK ve ÇOMÜ İletişim Fakültesi İşbirliğinde Düzenlenen Çalıştaydan Çıkan Ürünler Sergilendi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından bu sene yedincisi düzenlenen Gelecekle İletişim Çalıştayı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi'nin de ortaklığında Çanakkale'de gerçekleştirildi. Çalıştay sonunda ortaya çıkan eserler ''Çanakkale Ruhundan Geleceğe Mektup'' teması altında Ankara'da RTÜK fuaye alanında düzenlenen tören ile sergilendi.

Serginin açılışına Üst Kurul Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, Başkan Vekili Hasan Tahsin Fendoğlu, RTÜK Üst Kurul Üyeleri ile ÇOMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Radyo-Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hülya Önal, Uzm. Dr. Serhat Çoban, Öğr. Gör. Dr. Tuğba Elmacı ve Öğr. Gör. Gökhan Akça katıldı. Dursun, çalıştaya sundukları katkılardan dolayı ÇOMÜ öğretim elemanlarını makamında kabul ederek kendilerine teşekkür etti ve plâket takdiminde bulundu.

Üst Kurul Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun açılış konuşmasında, Çanakkale Savaşlarının yüzüncü yıldönümü olması sebebiyle, Yedinci Gelecekle İletişim Çalıştayının bu yıl Çanakkale'de gerçekleştirildiğini belirterek, bu yıl çalıştaya 120 öğrencinin katıldığını ifade etti.

Yedinci Gelecekle İletişim Çalıştayı katılımcılarının, Çanakkale Şehitliklerinde çektikleri fotoğraflar ile ÇOMÜ İletişim Fakültesinin katkılarıyla oluşturulan grafik tasarım ile çalıştay gazetesinin ve video gösterisinin sergilendiği Çanakkale Ruhundan Geleceğe Mektup konulu sergi 26 Haziran'a kadar ziyaret edilebilecek.