Mânalı Filmler Workshop`u Gerçekleştirildi

Sinema ve Medya Topluluğu'nun düzenlediği Mânalı Filmler konulu Workshop, senarist ve film eleştirmeni Tamer Baran tarafından 13-14 Mayıs 2013 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Sinema - Televizyon Bölümü öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, film okuma teknikleri ele alındı ve güncel filmler üzerinde çözümlemeler yapıldı.

Etkinliğin ardından Tamer Baran'a teşekkür belgesi ve bir hatıra tabağı takdim eden İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Tevhit Ayengin, bu tür etkinliklerin son derece önemli olduğunu vurgulayarak, İletişim Fakültesi öğrencilerinin Baran gibi ustalardan öğrenecek çok şeyi olduğunu ifade etti. Baran ise, Çanakkale'ye gelmekten çok mutlu olduğunu belirtti.

Tamer Baran, etkinliğin ardından İletişim Fakültesi öğretim elemanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.