Medyadaki Siyaset Dilinin Değişimi Konferansı Gerçekleştirildi

İnternethaber.com Yazarı Gazeteci Süleyman Özışık ''Medyadaki siyaset dilinin değişimi'' hakkında konferans vermek üzere İletişim Fakültesi'nin davetlisi olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne geldi.

ÇOMÜ Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonu'nda gerçekleşen konferansa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Feyzi Uğur, Prof. Dr. Mustafa Saçar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevhid Ayengin'in yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Süleyman Özışık'ın özgeçmiş sunumu izlendi.

Ardından konferansa başlayan Yazar Süleyman Özışık, eğitim hayatı, mesleğe başlaması, mesleki süreçleri, Türk siyasi tarihinde yaşananların medyaya yansıması ve medyanın değişen dili üzerinde bir sunum gerçekleştirdi. Konferans, öğrencilerin sorularının yanıtlanması ve günün anısına sunulan hediyelerle sona erdi.