İletişim Fakültesi`nde Workshop Etkinliği Gerçekleşti

Görüntü yönetmeni Ege Ellidokuzoğlu, İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan Sanat ve Sinema topluluğunun davetlisi olarak öğrencilere yönelik bir workshop düzenledi. 3 – 4 Aralık 2013 tarihlerinde gerçekleşen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. İki gün süren etkinlikte, Ellidokuzoğlu kamera kullanımı, ışık ayarları ve görüntü yönetmenliği konusundaki bilgilerini ve mesleki tecrübelerini öğrencilere aktardı. Etkinliğin sonunda Ellidokuzoğlu'na İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Tevhit Ayengin tarafından bir hatıra tabağı hediye edildi. Prof.Dr. Ayengin, katkıları için konuğuna teşekkürlerini sunarken bu tür etkinliklerin eğitim kalitesinin artırılması bakımından çok önemli olduğunu vurguladı ve İletişim Fakültesi olarak sektörün tecrübeli isimleriyle işbirliği çabası içinde olduklarını ifade etti. Ellidokuzoğlu ise, bilgilerini genç iletişimcilerle paylaşmanın kendisini mutlu ettiğini söyleyerek ÇOMÜ İletişim Fakültesi'nin diğer etkinliklerinde de katkı sağlamak istediğini belirtti.