Acarlar Lisesi Fakültemizi Ziyaret Etti

Aydın'da bulunan Acarlar Çok Programlı Lisesi, Acarlar Beldesinde yaşayan öğrencilerin sosyal yaşama entegresinin sağlanması konulu "Yenilikçi Öğretmen Projesi" kapsamında Fakültemizi ziyaret etti.

Danışman öğretmenler Öznur Salkım ve Selçuk Çınar'ı makamında kabul eden İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Tevhit Ayengin, öğrencilere İletişim Fakültesi'ni tanıttı ve sahip oldukları imkânlar hakkında bilgi verdi. Danışman öğretmenler Salkım ve Çınar ise ziyaretin amacının Acarlar halkının ve Beldesinin tanıtılmasına katkıda bulunmak ve öğrencilerin değişik meslekleri tanımasına imkân sağlamak olduğunu belirtti.

Öğretmenleri böylesine bir projeyi başarıyla yürüttükleri için tebrik eden Prof. Dr. Ayengin, öğrencilere de başarı dileklerinde bulundu ve ziyaretin sonunda misafirleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.