Fakültemizi Kazanan Yeni Öğrencilerimize Dekanımızın Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz;

Zorlu bir sınav maratonunu geride bırakıp fakültemize yerleşme imkanı elde eden sizleri, bu süreçte sizleri özverili bir şekilde destekleyen ailelerinizi, üzerinde yadsınamaz emeği olan öğretmenlerinizi tebrik ediyor, fakültem adına hepinize ''Hoş Geldiniz'' diyorum.

Genç bir fakülte olmamıza rağmen gelişiminiz için iyi imkanlara sahip olduğunuzu bilmenizi isterim. Elde ettiğiniz çalışma temposunu fakültemizde de sürdüreceğinize, size güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmayacağınıza inancım tamdır. Ülkemizin ve insanlığın geleceğini inşada aktif roller üstlenmeniz bizleri mutlu edecektir.

Bizler sevgili öğrencilerimizin kültürel değerleri ile barışık, dünya ile yarışan, özgüveni tam bireyler olarak yetişmeleri için elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olacağız.

Türkiye'nin manevi başkenti Çanakkale'mizde tarihin, denizin ve ormanın kesiştiği bir yerde eğitim görecek öğrencilerimizi aramızda görmekten mutlu olacağımızı bilmenizi istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ailenize yaşattığınız haklı gurur için sizleri tebrik ediyor, yeni eğitim ve öğretim yılının siz öğrencilerimiz ve fakültemiz için hayır ve bereket getirmesini diliyorum.

Yeni öğretim yılında yüz yüze görüşmek dileğiyle...
 Sevgilerimle

Prof. Dr. Tevhit AYENGİN