Bitirme Ödevi Dersi Alacak Öğrenciler İçin Duyuru

Bu yıl bitirme ödevi danışman atamalarında değişiklikler yapılmıştır:

Her öğrenci, çalışmak istediği konuyla ilgili olarak, danışmanları sistemden kendisi belirleyecektir. Her bir öğretim elemanın yaklaşık 15 kişilik kotası bulunmaktadır. 5-9 Eylül 2016 tarihleri arasında öğrenciler danışman seçimlerini yapıp, 22- 26 Eylül 2016 tarihleri arasında projelerini seçtikleri danışmanlara teslim edeceklerdir. Bu tarihler ayrıca sınıf danışmanları ile birlikte ders onayının yaptırılacağı tarihlerdir. Ders seçimleri çıktısında imzası bulunmayan öğrencilerin kayıtları onaylanmayacaktır. Mezuniyet aşamasında yaşanması olası sıkıntıları önlemek için öğrencilerin programlarını bu tarihlere göre yapması gerekmektedir. Öğrenciler yapmak istediğikleri proje ile ilgili (Örn. belgesel), çalışmak istedikleri danışmana üç ayrı proje önerisi vermek durumundadır. Bitirme ödevi danışman çalışma alanları aşağıdaki gibidir:

Doç.Dr. Hülya Önal: belgesel / kısa film
Yrd.Doç.Nebat Yağız: belgesel / kısa film